Tämä perinteinen jälkiruoka on sekä helppo valmistaa että äärettömän hyvää! Valmistamisesta on jo jonkin aikaa, joten en edes muista sen valmistamisajankohdasta juurikaan mitään, ja täytyy myöntää että näin jälkikäteen näihin blogipäivityksiin on hieman vaikeampaa keksiä mitään sen erikoisempaa tarinaa. Mutta antaa reseptin puhua puolestaan.
Suklaamousse
200 g tummaa suklaata
1/2 dl vahvaa kahvia
1 keltuainen
2 dl kuohukermaa
Laita kahvi sekä suklaapalat kulhoon ja sulata suklaat vesihauteessa. Jäähdytä tämä seos ja vatkaa keltuainen joukkoon. Vaahdota kermavaahto ja yhdistä se suklaaseokseen. Jaa seos jälkiruokakulhoihin ja anna sen jäähtyä jääkaapissa. Parhaan tuloksen saa, kun nauttii moussen vasta seuraavana päivänä.
Suklaamousse
200 g tummaa suklaata
1/2 dl vahvaa kahvia
1 keltuainen
2 dl kuohukermaa
Laita kahvi sekä suklaapalat kulhoon ja sulata suklaat vesihauteessa. Jäähdytä tämä seos ja vatkaa keltuainen joukkoon. Vaahdota kermavaahto ja yhdistä se suklaaseokseen. Jaa seos jälkiruokakulhoihin ja anna sen jäähtyä jääkaapissa. Parhaan tuloksen saa, kun nauttii moussen vasta seuraavana päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti