keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kanaciabatta

Kanaciabatta

ciabatta-leipää
valkosipulia
voita / öljyä
persiljaa
broilerin fileeleikettä (+mausteet)
ananasta renkaina
salaattia
sipulia
remoulade-kastiketta

Uunin laitoin kuumenemaan noin 200 asteeseen. Paistoin pannulla broilerin fileet kypsiksi, maustoin ne pienellä määrällä suolaa ja sitruunamehua. Laitoin pannulle voissa kuullottumaan sipulit, ja ananakset saamaan lämpöä ja väriä. Valkosipulinen leipä ja remoulade-kastike antavat ruokaan kivasti makua, joten mausteita ei sinällään paljoa tarvinut itse broileriin. Leikkasin ciabatta-leivästä pitkittäissuuntaan viipaleita ja laitoin ne uuniin noin viideksi minuutiksi. Tämän jälkeen viipaleet ovat sopivan rapeita pinnaltaan, jolloin niihin voi valkosipulin kynttä varovasti raaputella. Tällä taktiikalla valkosipulin makua tulee yllättävänkin paljon. Tämän jälkeen sivelin leivät vielä voisulalla, johon olin aiemmin silpunnut persiljaa. Leiville laitoin pohjalle salaattia, päälle broilerin fileet, remouladekastikkeen, sipulia ja ananasrenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...