lauantai 7. huhtikuuta 2012

Lämmin halloumi-cashew-salaatti


Tämä lämmin salaatti on hyvin helppo, herkullinen ja ennen kaikkea täyttävä. Tämä salaatti on myös lämmin, mikä lisää ruokaisuuden tunnetta. Tänään söimme tätä alkuruoaksi ja siihen nähden annokset olivat isohkoja. Söimme kuitenkin alkuruoan huomattavasti ennen lämmintä ruokaa (kokkia alkoi hiukoa kesken kokkailuiden), joten siihen nähden koko oli sopiva!

Lämmin halloumi-cashew-salaatti

öljyä
valkosipulin kynsi
70 g cashewpähkinöitä
punasipuli
paprika
balsamicoa
puolikas paketti halloumijuustoa
salaatteja

Kuumenna öljy ja lisää hienonnettu valkosipulin kynsi sekä pähkinät pannulle. Anna pähkinöiden saada vähän väriä, mutta varo polttamasta niitä. Lisää nämä ainekset kulhoon ja paista pannulla paprika ja sipulit. Paprikan ei tarvitse läpikypsyä, vaan saa jäädä hieman pureskeltavaa. Lisää nämäkin ainekset kulhoon, sekä hieman balsamicoa. Paista viipaloitua halloumijuustoa pannulla, kunnes se on kauniin kullanruskea. Revi vihreitä salaatteja kulhon pohjalle, levitä päälle cashew-sipuli-paprika-seos ja päälle halloumijuuston viipaleet. Tarjoile heti lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...